Nie tylko o Tibii i OTS...
Up2
normalnie test by³ a po nim normal bêdzie mia³ ten 100 który¶ tylko ma taki by potwory sprawdza³ tak mi siê wydaje
Zjebali ciasto na g³owie jaki he³m to ju¿ wiadomo co siê z tibi± stanie a te stwory hot dog zal evil sheep
i jeszcze train monki zaled na maxa
kubxx napisał:
Zjebali ciasto na g³owie jaki he³m to ju¿ wiadomo co siê z tibi± stanie a te stwory hot dog zal evil sheep
i jeszcze train monki zaled na maxa
Widze, ¿e musze wyprostowaæ co nie co, bo jak zawsze gówno wiecie, ale siê odzywacie.
Mój post na tnp:
"Do tych dummy mo¿na jeszcze dodaæ, ¿e nie wygl±da to tak piêknie by skillowaæ od restartu, do restartu. Jak niewielu z Was zauwa¿y³o Dummy wydaje pewny d¼wiêk, który informuje o podnosz±cym siê zagro¿eniu. Co siê stanie, gdy to zagro¿enie osi±gnie maximum? Nie mam pojêcia xd Cipsoft nie jest na tyle g³upi, by dawaæ botterom mo¿liwo¶æ skillowania (mo¿e jednak xD) 24/7 po wykonaniu Shadows of Yalahar. Moim zdaniem przemy¶leli (bynajmniej mam tak± cich± nadziejê) to. Cze."
Ostatnio edytowany przez Empireum (2009-06-20 11:30:36)
@Heluxzi
Hmh, a czemu ten ss jest w temacie "Test Server 2009" To chyba wiadome, ¿e na test serwie xdd
@kubxx
No tak, te hot dogi, i ciastsa na glowe, zas³ony na zbroje to ju¿ pora¿ka ;D
@top
Kolejny higher xdd
Port Hope
Liberty Bay
;pp
Ostatnio edytowany przez Robert (2009-06-20 11:42:07)
Speed 3000lvl
20:40 Mastro Daro [4896]: po 950 z fista
/\ PPM (Prawy przycisk myszy) na obrazku, poka¿ obrazek ; P
Blessed Steak - Regeneruje ca³± manê.
Rotworm Stew - Regeneruje ca³e nasze ¿ycie.
Jak kto¶ napisa³ na tibia pe el. Najnowszy ots ju¿ nied³ugo! ; ) Zapraszamy na wielkie otwarcie od 29 czerwca do 10 lipca. Przez te 12 dni nale¿y spodziewaæ siê otwarcia! xDD
Jak znajdê jeszcze co¶ ciekawe to wrzucê ; )
Ostatnio edytowany przez Robert (2009-06-20 20:32:50)
Gość
Ja pierdole, poleg³am, bez kitu -.-
MixFix napisał:
Ja pierdole, poleg³am, bez kitu -.-
Rozumiem, ¿e poleg³a¶ patrz±c na te potrawy? S± one eventowe. Mo¿na je przyrz±dziæ raz na rok (nie jest sprecyzowane czy nasz rok, czy rok w tibi - ok. 1 miesi±c). Moim zdaniem to kolejny plus w celu odzyskania dawnego klimatu. Chocia¿ siê staraj± A takie pierdolenie. Zawsze tylko narzekacie i narzekacie - zreszt± jak przed ka¿dym apdejtem.
<3
Zapowiada siê ciekawie !
Pozwólcie, ¿e zacytuje jeden post z tipji pe el ; x
Ameriov napisał:
Bardzo wk******** potworek, praktycznie nie da siê go zabiæ (dostaje max 2 hp z ¶wiêto¶ci lub ognia, a ca³ego hp ma od groma)
Wystêpuje ich mnóstwo podczas 1 rajdu, hity niezbyt wielkie ale potrafi± wyssaæ ca³± manê w kilka sekund.
Pojawia siê w ka¿dym mie¶cie podczas zerwania bariery pomiêdzy ¶wiatami.
@Edit:
News dos³ownie z przed 2 minut- Da siê je unicestwiæ po zniszczeniu nowego bossa, ludzie którzy tego dokonali dostaj± blessa "lightbringer" na 120 minut i s± zdolni zraniæ te monstra.
Je¿eli to prawda to ... xdd
/\ Pozdro ;dd
Wyja¶nienie dot. tej ¶wieczki. Jest ona dostêpna TYLKO podczas eventu (w którym pojawiaæ siê bêd± te ¶mieszne gluty).
o jacie nie mogê siê doczekaæ a¿ wprowadz± co¶ nowego z tych fotek ;p
Empireum -- ma racjê wy tylko narzekacie to dobrze przecie¿ ¿e tibia chcê wprowadziæ jak najlepsze zmiany ale im niezbyt wychodzi z t± poduszk± jako armor ;p ale wygl±dy nowych items super ;p
jeszcze tylko jak by by³o wiadomo kiedy to bêdzie update ;p