Nie tylko o Tibii i OTS...
Otóż hakli mnie
56 knight, dsm,aol,boh,rh,mms itp.
Prosiłbym o słowa pociechy bo inaczej się zabiję.
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
i dlatego nie gram w tibie : P
biedny dantez ^^
chakerzy-c.h.u.j.e może odzyskasz postać ale miałeś 56 knighta i robiłeś ots a w plikach do ots`ów jest w chuja syfów
Gość
Uzależniony biedny Dantez... Zabijesz się z powodu jakiegoś 56 knighta? Jakby to był 500 EK z blessed shieldem, g helmet, g boots itp itd to jeszcze jeszcze jako tako można się max pociąć (muahah xd), ale za 56 knightem żeby się zabijać / Eh...
Tak, to były słowa otuchy uformowane w dość niemiły sposób hahaa xd
Ale mix wiem, że to nic takiego, ale to jednak był mój char [najwyższy level, najlepsze eq] Byłem z nim związany, tyle dni grania, wspomnienia, przyjaźnie ...
A wiecie co wam powiem ?
I chuj !!!! Mam to w dupie.
Ostatnio edytowany przez Dantez (2009-05-18 14:57:36)
No niestety. No ale trzeba do tego podejśc tak:
1. Gram dalej, zapominam o przeszłości.
2. Miec wszystko w dup..ie i nie grac w pixele ;P
Trudny wybór no nie? A wiesz jak to się nazywa?- uzależnienie!
Wybieram 2
Pamietaj jest zawsze 3 wybor Grasz dalej tylko ze olewasz konto robisz je dla kasy ustawiasz bota i jakies leczenie i masz w dupie pozniej jak bedzie mial min. 60 lvl to sie nim zainteresujesz ;p ja wlasnie tak robie w 2 dni 18 lvl ^^
A jak juz chcesz grać a hacki Tobie nie miłe to graj w nowe gry co wychodzą
Tam hakerzy mało zdziałają narazie bo to nowa gra
PS. Nie graj w ryl2, jako nowy duzo tam nie zdzialasz nie znasz sie nie dojdziesz do niczego
Trochę zabugowana gra
Ale fajna sam jednego buga znalazlem i zarobilem, ale pozniej hakerzy ;/ zdominoali servery i syf sie zrobił
Ale za to polecam Requiem Bloodymare
Prawie nowa gra, prawie nie znana jest. No i nie masz tam takich pixelków biegajacych i mówiacych "plix items or hunted" albo "twoja stara jezdzi traktorem twojego starego"
Innym słowem, noobów nie ma
A ma naj rada, pierdol wszystko co zwiazane z kompem i rowerek na plecy i do lasu
Zauważyłem, że na Celeście jesteś offline. Dantez szkoda, mam nadzieję, że weźmiesz się w garść.
Tibia to stan przejsciowy u dzisiejszej młodzierzy. Grasz, padasz, odrabiasz, okradają cię, dajesz sobie jeszcze jedną szanse, komp ci sie spala padasz i nie grasz... Czemu? Bo nie masz komputera....
Tibia to gra dla dzieci które nie mają co z sobą zrobić(świat tibijski, itd. jest ciekawy a nawet interesujący, sama gra to strata czasu, niestety straciłem na to dobre 4lata ; [).
Zbanowany
Jak widać sam tego chciałeś jak ściągasz coś z jakiś biednych forach to masz... Miałem większe hacki:
-170 ek (a akurat w ten dzień wykonałem INQ quest )
-102 ms
-119 ek
I niższe lvle 50-70 miałem z 15 postaci od 50+ i same hacki więc nie gram już w rl tibie...
@PS
Jak by nie mój brat ,który ściąga jakieś zjebane otsy na kompa...
OMG kupiłem na allegro 140 rp i mi hackli go w następny dzień i nie płacze i jeżeli pamiętam to 56 lvl masz od 2 miechow (50-56) wiec raczej nie grasz czesto....