Nie tylko o Tibii i OTS...
Zbanowany
W tym temacie chodzi o to, aby ka¿dy napisa³ któr± osobê lubi na forum najbardziej a której najbardziej nie lubi.
Gdy kto¶ napisze w temacie ze kogo¶ nie lubi, proszê aby nie dawaæ minusów i plusów za to .
Ja wymieniê kilka osób.
Like : Termik, Dantez, Arciu, L3on, Ksy89, Vezo, Mix, Scizor i Toobi, Caliber64, Fox94 oraz Jasiu1995l.
Not like : Dzyon.
Hate : -
Ostatnio edytowany przez Legolas (2009-04-12 06:56:55)
Zbanowany
Ja lubiê Just Dace i Pan Fragles. jasiu1995l
Nie lubie: Zcizor
No i prosze o odbanowanie Dj Ziom te¿ go lubie
Ostatnio edytowany przez Dj Tibias (2009-04-11 16:11:35)
Lubiê : Termik , Scizor , Rolfix , jumping ray , Skatten , Widmo , Uzioo , Legolas , Vezo , jasiu1995l , ksy89
Nie lubiê : Szakal
Lubiê: Termik, Carmenn, Hero, Kakashi, Astro, Bamboleo, Gemaro, Rafek~, Dantez no i jeszcze Guzur spoko ;>
Nie lubiê: Mixfix, Dzyon, Polish, Kubsonik, Uzioo, Sir Chiracle (Ibum), Xedoxo, XxerykxX
To na tyle ; ).
@up
czemu mnie nie lubisz? nawet cie nie znam
@topic
lubie: siebie
nie lubie: wszystkich
ooooh ale bede mial minusow
@down
jak twoj nick sie wymiawia?
Ostatnio edytowany przez Ibum (2009-04-11 17:28:27)
-
D³ugo na forum, to ja tu nie jestem, znaæ, te¿ mnie nie znacie. Jak dot±d, zauwa¿y³em tylko, ¿e Polish to niez³y awanturnik, nic pozatym.
@Up
Sam nie wiem ;p Mo¿na na mnie mówiæ Al-Asad albo Al-Fualim lub Al-Jazeer xd, byle arabskie imiê przypomina³o. Albo po prostu Arabus. Tak by by³o najlepiej.
Ostatnio edytowany przez زمینشناسی موسیقی (2009-04-11 17:46:00)
Lubiê: Prawie wszystkich
Troszkê lubiê : Ma³y Wizak *za bardzo siê Przem±drza*
Nie lubiê: tych co spamuj±/zasmiecaj± forum
Ostatnio edytowany przez Evil Angel (2009-04-11 17:26:45)
Gość
Lubiê: Arciu52, Guzur, JustDace, Astro i tych, którzy lubi± mnie ;]
Nie lubiê: Tych, którzy nie lubi± mnie Proste..
Ostatnio edytowany przez MixFix (2009-04-11 18:10:46)
lubiê wszystkich
nie lubiê : polisha :<
Zbanowany
Bez sensu temat... Gów**no cie Don Zajebistus obchodzi kto kogo nie lubi... Z pewno¶ci± chcia³e¶ sobie dobiæ posta ...
Lubie : Kilka osób
Nie lubie : pie**rdoli mnie to ...
Lubiê: Carmenn, Caliber64, Legolas, Termik, Alex, Vezo, Zevs[*], Mix, JustDance, Astro, Ferrugineus no i Guzura, ale za bardzo go nie znam, z tego co z nim gada³em jest spoko.
Nie lubiê: Polish(wiecie dlaczego), Xedoxo(my¶li, ¿e jest najlepszy na forum w grafice o_O), Ma³y Wizak(za du¿o siê wym±drzasz, ale mo¿esz to poprawiæ ; ))
Ostatnio edytowany przez Toobi (2009-04-11 21:02:55)