Nie tylko o Tibii i OTS...
Dzyon napisał:
Spierdalaj wyznaje szatana ty jebany rasisto!
Wszystkim oprócz Legolasa życzę wesołych świąt!
Nawzajem. Mam już to w dupie, więc odchodzę z forum. Zadowolony jesteś, nie? Poradology.
Dzięki wszystkim , z którymi można było się dogadać :
Dantez, Scizor, Termik, Vezo, Arciu, Alex, Kakashi, MixFix, Grzecho666, Caliber64, Toobi, Ksy89, L3on.
Zbanujcie moje konto, dzięki!
Wasz Lego!
^Up
No chyba żartujesz? Prima Aprilis już było. Przejmujesz się takimi debilami jak Dzyon, przecież to dziecko, olej to I nigdzie nie idziesz, masz tu zostać!
ta, dzieki wszystkim aVe \m/
Ostatnio edytowany przez ManieK (2009-04-09 17:23:34)
Legolas pff boli Cię głowa zostajesz xdd
A jak odejdziesz to Cie namierzą i z ekranu wyjdzie taka ręka.. ^^
Wesołych Świąt Wszystkim!!!
Ostatnio edytowany przez Dane323 (2009-04-09 17:33:44)
Zbanowany
Dzyon nie jest frajerem. Jest spoko. A Legolas ma już swój problem że odchodzi z forum. A tak w ogóle to życze powodzenia Legolasie
@TOPIC
DZIEKUJE ...
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W ŚWIĘTA ^^
Legolas napisał:
Dzyon jest tak fajny jak ten koleś na twoim avatarze.
//Koniec. Ban Plx ^>^
Muhahaha! nup, nup, nup, ciota!
Dał się sprowokować, płaczesz przed kompem?
"ban plx ;<"?
Wesołych świąt!
Jedynym noobem i ciotą na tym forum jesteś Ty! Nie będę już się z tobą kłócił bo to jest bez sensu. Aha, mówisz jeszcze, że Ja jestem noobem, tak? To spójrz na moją sygnaturkę sam Sam jeszcze potwierdziłeś, że jesteś noobem. No i jeszcze jedno, nie, nie siedzę i nie płacze przed komputerem, tylko siedzę i śmieję się z twojej głupoty, dziecko. Na forum jesteś taki mocny, zaczął byś już płakać jakbyśmy się spotkali w realnym świecie. Ok, przestaje już odpisywać w tym temacie, bo się robi wielki spam! Każdy wie i każdy to może potwierdzić, że jesteś idiotą. Ja nie jestem na forum po to by mieć wysoką liczbę reputacji, albo wysoką liczbę postów, jestem tu po to aby pomagać. I nie zakładam tematów takich jak Ty, że ktoś włącza sobie reputacje, aby dać Ci minusa, najwyraźniej na to sobie sam zasłużyłeś, także nie zakładam żadnych idiotycznych tematów typu "Juhu! Jestem dzieckiem neo! Wbijem 1k postów" W historii tego forum (A ona liczy ponad 2 lata) tylko Ty jeden założyłeś taki temat. Co świadczy, że nie tylko spamujesz, ale także, że jesteś jeszcze małym gnojkiem.
Ostatnio edytowany przez Legolas (2009-04-10 17:15:40)
nawzajem nawzjem wesloego jajka
Noo wszystkiego najlepszego ! W tych swietach
Zbanowany
@3 UP, A ty Legolasie to na tym forum zostajesz czy nie? Jutro chyba juz te wasze świeta, ja sie nie znam. Najlepszego
To była ironia i odpowiedź do twojej zajebiście głupiej zaczepki której nie pokazałeś bo się wstydziłeś swojego debilizmu.
A "nie chcesz się dalej kłócić" bo robisz z siebie debila.
"Odchodze : <<<" chyba masz więcej niż 5 lat?
Wesołych!
Ostatnio edytowany przez Dzyon (2009-04-11 09:18:25)
@up
Poje.bany czy z policji?
@top
Wszystkiego najlepszego wszystkim życzę! Prócz tego up ;p