Nie tylko o Tibii i OTS...
Na www.tibia.com ukazała się nowa sonda dotycząca backpacków, które dojdą w Summer Update.
Wiadomość przetłumaczona na język Polski:
Spoiler:
Jak można przeczytać w wiadomości z 19 lutego 2009, zbieraliśmy sugestie dotyczące plecaków. Od sugestii, zespół wybrał 15 najlepszych pomysłów.
Teraz twoja kolej, aby wybrać plecaki , które powinny być wprowadzone w tym roku w letniej aktualizacji. Proszę wybrać pomysł, który ci się podoba. Trzy plecaki, które otrzymają największą liczbę głosów wygrają.
Nie zapominaj, że wszyscy gracze, którzy biorą udział w ankiecie będą mieli szansę wygrać plecak, który otrzymał najwięcej głosów i CM Token. Nagrody zostaną wydane ,gdy plecaki wejdą do gry.
W ankiecie do wybrania są:
Spoiler:
crown backpack - This backpack would fit the crown set perfectly, it would be yellow and red, looking rather noble.
beholder backpack - This backpack would have a big eye and tentacles, and it might be animated.
underwater backpack - This backpack would be ornamented with pearls and corals.
lucky backpack - Such a backpack could be ornamented with a four-leaved clover or a rabbit's foot, for example.
rainbow backpack - You would prefer a rainbow coloured backpack.
gemmed backpack - You would prefer a backpack that is decorated with gems.
bloodstained backpack - A bloodstained backpack would be black with red blood stains on it.
snake backpack - This backpack would either be made out of snake skin, or maybe a snake would be wrapped around it.
backpack made of leaves and flowers - This backpack would be made of leaves and would have a couple of flowers as decoration.
undead backpack - The backpack could maybe look a bit like a ribcage, it would show some bare bones for sure.
panda backpack - A panda backpack would be a cute backpack with a panda face.
poor man's backpack - This backpack would be made out of different rags and patches.
demon backpack - This backpack would have the eyes and horns of a demon.
pink / hearty backpack - This would be a typical girly backpack, in the colour of pink, with hearts on it.
moon backpack - This backpack would be dark blue, decorated with the moon or stars and maybe a bit of a "glow in the dark" feeling.
Ankieta znajduję się w TYM temacie.
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Zbanowany
Ja to wybieram Demon backpack
P.S Dantez Zrób coś na stronie głównej bo jest wciśnięta bigg spacjaaa
Ja bym natomiast wybrał Crown Backpack
ja wybralem crown ;P
Crown, demon , underwold moim zdaniem najlepsze i najlepiej żeby wygrały już głosuje
demon
pl
korona plecak - Ten plecak pasuje korony ustawione idealnie byłoby, żółty i czerwony, patrząc raczej szlachetne.
Beholder plecak - Ten plecak miałoby duże macki i oko, i może być animowany.
podwodne plecak - Ten plecak byłoby zdobią perły i korale.
szczęście plecak - Taki plecak może być zdobią czterech liściach koniczyny lub królik na spacery, na przykład.
irysowego plecak - Ty wolisz tęcza kolorowych plecak.
gemmed plecak - Ty wolisz jeden plecak, który jest ozdobiony gems.
bloodstained plecak - A byłoby bloodstained plecak czarny z czerwonymi plamami krwi na jej temat.
snake plecak - Ten plecak mogłyby być wykonane z węża skóry, lub być może byłoby wąż owinięty wokół niego.
plecak z liści i kwiatów - Ten plecak byłoby liści i kilka kwiatów jako dekoracja.
Undead plecak - W plecaku może może wyglądać trochę jak ribcage, to pewien szkielet na pewno.
panda plecak - A panda plecak byłoby cute plecak z panda twarz.
biednych plecak - Ten plecak jest wykonane z różnych szmat i łatki.
Demon plecak - Ten plecak będzie miał oczy i rogi demon.
różowy / serdeczny plecak - Byłby to typowy girly plecak, w kolorze różowym, z serca na jej temat.
księżyc plecak - Ten plecak jest ciemnoniebieski, ozdobiony księżyca lub gwiazd i może trochę o "świecą w ciemności" uczucie.
@dawid56
Tłumaczem to każdy potrafi.
@top
THX za komenty ^^
2009-02-23 - data mianowania na Redaktora
2010-08-26 - data rezygnacji
Ja wybrałbym Demon lub Beholder!
PS. 400 post
Ja glosuje na demon backpack ;d spoko jest
Sułtan łechtaczek
Beholder :] Fajnie mógł by wyglądać ;] Animowany ^^
Zbanowany
Ja bym wybral rainbow backpack, rzecz jasna jak by mial kolory zielony zolty czerwony
Jak by dali screeny to bym wybrał xD